English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
 
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/04/24 • Propera: 01/05/24
Contracte indefinit
Per Quim Siles RSS
Relat • 14.047p • Català
Narratives globals RSS / Octubre 1997
Llegir Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic EPUB Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic per a Amazon Kindle Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (91Kb) Descarregar el llibre-e per a Rocket eBook o REB1100 (41Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal

Ebook Un home s’instal·la en un balneari amb una missió molt especial. Quim Siles ens proposa aquesta irònica metàfora sobre la vida laboral.

«Havia arribat al balneari en tren, bus i sense complicacions. Cap a les tres del migdia s’atansà al mostrador, on fou rebut pel professional somrís d’un noi jove i uniformat; deixà l’única maleta que duia a terra i s’identificà, amb la documentació en una mà i amb un somriure d’inseguretat arrossegant-se-li per sota el nas. El noi uniformat recollí la documentació presentada, comprovà que la reserva fos correcta i, en determinar que ho era, la tornà al nou client i deixà una clau sobre el taulell...»

Claus: fax, noia, empresa, balneari

RSS
Contracte indefinit

Acabo de llegir Contracte indefinit. M’ha agradat, especialment el fet que la narració et manté en una constant intriga sobre què li pot passar a un protagonista tan original. Molt recomanable, fàcil de llegir i difícil de deixar. Crec que és un autor del qual podríeu publicar més coses. Gràcies per aquesta bona estona.

Marta

Aquesta col·lecció RSS

Ebooks en català és una col·lecció de llibres electrònics en català en diversos formats.

Ebook destacat

Publicat a Badosa.com
Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2024)