English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
Motor d’Inlibris.com
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/07/15 • Propera: 01/08/15

Portada

Una selecció de la nostra biblioteca
Rates
Per David Medina RSS
Conte • 13.670p • Català
Traumatropismes RSS / Juliol 2002
Llegir Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic EPUB Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic per a Amazon Kindle Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (87Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal Permalink

El diari personal d’una nena.

Rates, tots plegats. M’ha semblat que em deien «rata» a mi i tot. Sí. Jo dec ser la seva rata mentre que el Moisès és la meva. Jo rato el Moisès i ells em raten a mi perquè els sembla que els rato a ells. I no podem viure sense ratar-nos, encara que no ho vulguem.

Un relat de David Medina.

«Que bonic! L’Íngrid m’ha dit, al final, que li agrada en Carles, però jo no m’ho crec. Em sembla que només ho diu per fer-se veure, perquè ella és molt presumida. M’ha explicat que després de classe se’n van anar a passejar junts tota la tarda pel parc de l’ajuntament i que van estar molt a punt a punt de fer-se un petó. Però no em fan enveja...»

Claus: mare, àvia, dia

Una selecció de la nostra biblioteca
Liberty City
Per Lorenzo Silva RSS
Conte • 3.295p • Castellà
Las excepciones cotidianas RSS / Juliol 2001
Llegir Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic EPUB Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic per a Amazon Kindle Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (71Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal Permalink

Publicamos un relato del escritor Lorenzo Silva (Premio Nadal 2000) sobre un encuentro en Nueva York entre un hombre y una mujer que se conocen a través de la sección de anuncios clasificados. Este texto formaba originalmente parte de su novela El ángel oculto pero el autor decidió descartarlo en la versión definitiva.

Ebook Este título también está disponible en formato de libro electrónico para MS Reader.

¿Tienen las mujeres tres edades?

«Para ser franco, tengo que empezar por reconocer que aquel diciembre no me encontraba en mi mejor momento. En pos de la nada caminaba por las avenidas nevadas de Nueva York...»

Claus: noche, momento, sitio, ciudad, anuncio

Una selecció de la nostra biblioteca
Te pasarás al otro lado
Per Mariano Valcárcel RSS
Novel·la • 61.132p • Castellà
Narrativas globales RSS / Novembre 2008
Llegir Descarregar el llibre electrònic en format EPUB (214Kb) Descarregar el llibre electrònic per a Amazon Kindle (511Kb) Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (234Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal Permalink

Ebook Esta novela sobre la guerra civil española del andaluz Mariano Valcárcel describe la vida de Cifuentes durante la guerra y precede la novela Un día, una bomba.

«La catástrofe más grande que le puede suceder a cualquier país es la guerra.

La guerra acaba consumiendo todas las energías de todos los que intervienen en ella. Degrada a los hombres, envilece las instituciones, destroza los recursos. Los efectos de la guerra no son comparables, no son justificables, con los fines pretendidos. A menudo estos fines son fútiles, inconcretos, injustos y de poca altura...»

Claus: casa, padre, hombre, pueblo

Una selecció de la nostra biblioteca
Adolphe
Per Benjamin Constant RSS
Novel·la • 31.524p • Francès
Worldwide Classics RSS / Febrer 2000
Llegir Descarregar el llibre electrònic en format EPUB (138Kb) Descarregar el llibre electrònic per a Amazon Kindle (299Kb) Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (176Kb) Descarregar el llibre-e per a Rocket eBook o REB1100 (92Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal Permalink

Ebook In this short psychological novel of 1816 by Benjamin Constant, the young and hesitant Adolphe describes his relationship with Elléonore, a woman older than himself. Adolphe is of course Benjamin Constant while for the character of Elléonore he mainly drew inspiration from Anna Lindsay, one of his lovers, and from Madame de Staël, writer, thinker and political figure at that time, with whom Benjamin Constant kept a long and fluctuating passion.

«Ellénore obtint dès son arrivée d’être rétablie dans la jouissance des biens qu’on lui disputait, en s’engageant à n’en pas disposer que son procès ne fût décidé. Elle s’établit dans une des possessions de son père. Le mien, qui n’abordait jamais avec moi dans ses lettres aucune question directement, se contenta de les remplir d’insinuations contre mon voyage...»

Claus: amour, coeur, vie, père

Graffiti

La WWW, el gran grafit

Algunes xifres
Contes364
Poemes1418
Novel·les31
Autors191

Mapa de ficcions

Mapa del món de les obres publicades a Badosa.com

Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2015)