English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
Motor d’Inlibris.com
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/07/20 • Propera: 01/08/20
Sóc morta
Per Mercè Molist RSS
Conte • 2.280p • Català
Traumatropismes RSS / Abril 1996
Llegir Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic EPUB Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic per a Amazon Kindle Descarregar el llibre-e per a Microsoft Reader (68Kb) Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal

La periodista Mercè Molist ens regala aquesta complexa història d’amors fraternals en la qual els punts de vista s’alternen.

«Les branques dels avets retallaven la llum dels fanals. Eren tres arbres iguals —piràmides de punxa triomfal: l’un, ample i gras, arrelat al solei del jardí de ciutat; el del mig era esvelt, avet de contes nòrdics, orgullós i gruixut. L’altre havia entaforat les arrels en un racó ombrívol. Raquític però no esquifit. Alt sense frondositat. La nit s’ofegava en la negra pau humida de les flors...»

Claus: dona, germà, ulls, mare

RSS
Sóc morta

Ritme genial d’alts i baixos, de tensió constant. Desvetllament i intriga progressiva. Acurada i precisa utilització del llenguatge amb tons lírics i evocatius d’un paisatge i un sentiment. Més que un conte, és un poema llarg amb una història.

Andreu Gomila

Aquesta col·lecció RSS

Traumatropismes és una col·lecció de contes introspectius en català. L’ànima és un apartament moblat.

Ha llegit...?

Publicat a Badosa.com
Estigma
Una narració escrita per Anna Solana.
Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2020)