English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
 
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/07/24 • Propera: 01/08/24

Nascuda a Manlleu el 6 del 6 del 69. Fugida a Barcelona en plena crisi dels vint-i-tres per poder respirar. Una novel·la curta publicada: Cançó de Valeriana (Edicatsa, Barcelona, 1993), un premi de contes guanyat, el 1992, amb La traïció, i un llibre sobre la xarxa: Ciber@vis. Manual per a joves de més de 50 anys que volen aprendre a navegar per Internet (Viena Edicions, Barcelona, 2006). Escriu reportatges al diari El País i les revistes @rroba, CNR i Woman. Ha escrit també a La Vanguardia, Avui, Web i altres. Si li demanes, explica:

Sóc periodista perquè no sabia on dar-la. La meva vocació es diu curiositat. Quan m’ofego, només em queda escriure paraules-sense-sentit.

Badosa.com ha publicat Sóc morta, un conte de records infantils, amor fraternal i altres amors, i les narracions minimalistes de la col·lecció L’astrolabi de l’astronauta. A Internet també ha publicat l’assaig Entre l’espasa i la paret, la biografia d’una dona que va viure la guerra civil i la postguerra a Catalunya. A la seva web poden trobar-se més contes i assajos.

Seguir RSS

Per rebre un avís quan publiquem més obres, subscrigui’s al canal Mercè Molist Ferrer.

Badosa.com no pot garantir l’exactitud de la informació facilitada pels autors.

Mercè Molist Ferrer

Ha llegit...?

Publicat a Badosa.com
Sóc morta
Una narració escrita per Mercè Molist.
Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2024)