https://www.badosa.com
Publicat a Badosa.com
Portada Biblioteca Poesia Dístic
15/16
AnteriorÍndexSegüent

Bestiola de subsòl

Extramurs a Sant Miquel

Joan Josep Camacho Grau
Grandària de text més petitaGrandària de text normalGrandària de text més gran Afegir a la meva biblioteca epub mobi Permalink

enfolliria de tant pensar-me i saber-me tan dèbil que no sortiria mai de casa sense abans haver-me esparracat bé el cap caminant enllà de la ciutat travessant camps d’aurèola d’or i la benèfica torre bonica que em saluda amb reflexos de tardor que esquiven les variants geomètriques del bosc badat de boca on tots els eucaliptus gastats reben amb complaença els viatgers astrals que recerquen el rap cuit d’aquestes contrades habitades per alzines castanyers freixes garrics gatells oms pins pollancres roures salzes sureres i el camí es clivella que la font martina es cap allà i la sendera segueix ascendint trencant cames enlaire però no el cor que es bat en duel apassionat amb el pensament però un esbufec de les roques corbes em desperta més amunt del caminoi on l’ermita espera enmig del setge constant del quadre paisatgístic en un cantó els pirineus a l’altre les illes menudes en un tercer racó un castell sense queviures rodejat de més paisatge amb armes i al punt més alt un punt geodèsic entorn del qual gira sant miquel i on de tard en tard hi vaig per deixar de pensar-me embogint tot sol quatre cents metres per sobre del mar amb una set eterna i un sis als pantalons.

15/16
AnteriorÍndexSegüent
Taula d'informació relacionada
Copyright ©Joan Josep Camacho Grau, 2007
Pel mateix autor RSS
Data de publicacióNovembre 2007
Col·lecció RSSDístic
Permalinkhttps://badosa.com/n290-15
Com il·lustrar aquesta obra

A més d’opinar sobre aquesta obra, també pot incorporar una fotografia (o més d’una) en aquesta pàgina seguint tres senzills passos:

  1. Busqui una fotografia relacionada amb aquest text a Flickr i allà agregui la següent etiqueta: (etiqueta de màquina)

    Per poder associar etiquetes a fotografies cal ser membre de Flickr (no es preocupi, el servei bàsic és gratuït).

    Li recomanem que esculli fotografies fetes per vostè o del Patrimoni públic. En el cas d’altres fotografies, és possible que calguin privilegis especials per poder etiquetar-les. Sisplau, si la fotografia no és seva ni pertany al Patrimoni públic, demani permís a l’autor o comprovi que la llicència autoritza aquest ús.

  2. Un cop hagi etiquetat a Flickr la fotografia de la seva elecció, comprovi que la nova etiqueta està públicament disponible (pot trigar uns minuts) prement l’enllaç següent fins que aparegui la seva fotografia: mostrar fotografies ...

  3. Un cop es mostri la seva fotografia, ja pot incorporar-la en aquesta pàgina:

Tot i que a Badosa.com no apareix la identitat de les persones que han incorporat fotografies, la il·lustració d’obres no és anònima (les etiquetes estan associades a l’usuari de Flickr que les va agregar). Badosa.com es reserva el dret d’eliminar aquelles fotografies que consideri inapropiades. Si detecta una fotografia que no il·lustra adequadament l’obra, o la llicència de la qual no permet aquest ús, comuniqui-ho.

Si (per exemple, provant el servei) ha afegit una fotografia que en realitat no està relacionada amb aquesta obra, pot eliminar-la esborrant a Flickr l’etiqueta que va agregar (pas 1). Verifiqui que aquesta eliminació ja és pública (pas 2) i desprès premi el botó del pas 3 per actualitzar aquesta pàgina.

Badosa.com mostra un màxim de 10 fotografies per obra.

Badosa.com Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2018)