https://www.badosa.com
Publicat a Badosa.com
Portada Biblioteca Relats curts Cop de gràcia

La dona dels seus somnis

Josep Pastells
Grandària de text més petitaGrandària de text normalGrandària de text més gran Afegir a la meva biblioteca epub mobi Permalink

L’Eugeni opina que és una de les dones més maques d’aquest poble tan lleig. Cada cop que la veu té la sensació que està perduda, caminant amunt i avall mentre empeny el cotxet del seu fill, un nadó d’amb prou feines sis mesos. Ella mira els aparadors com si busqués algun rastre de sol entre els núvols, com si fos conscient que els arbres no poden aspirar a res més que a clavar les branques nues al cel. I sempre, sempre, desapareix per la cantonada, camí de vés a saber on. Com si la vida només fos la sala d’espera d’uns somnis que mai s’acompleixen. Quan ja no hi és, l’Eugeni observa el seu reflex a l’aparador i es veu tan perdut com la dona dels seus somnis, que potser també espera, entre passeig i passeig, que la sort digui el seu número, que algú la miri als ulls.

Taula d'informació relacionada
Copyright ©Josep Pastells, 2005
Pel mateix autor RSSNo hi ha més obres a Badosa.com
Data de publicacióMaig 2005
Col·lecció RSSCop de gràcia
Permalinkhttps://badosa.com/n230
Opinions dels lectors RSS
La seva opinió
Com il·lustrar aquesta obra

A més d’opinar sobre aquesta obra, també pot incorporar una fotografia (o més d’una) en aquesta pàgina seguint tres senzills passos:

  1. Busqui una fotografia relacionada amb aquest text a Flickr i allà agregui la següent etiqueta: (etiqueta de màquina)

    Per poder associar etiquetes a fotografies cal ser membre de Flickr (no es preocupi, el servei bàsic és gratuït).

    Li recomanem que esculli fotografies fetes per vostè o del Patrimoni públic. En el cas d’altres fotografies, és possible que calguin privilegis especials per poder etiquetar-les. Sisplau, si la fotografia no és seva ni pertany al Patrimoni públic, demani permís a l’autor o comprovi que la llicència autoritza aquest ús.

  2. Un cop hagi etiquetat a Flickr la fotografia de la seva elecció, comprovi que la nova etiqueta està públicament disponible (pot trigar uns minuts) prement l’enllaç següent fins que aparegui la seva fotografia: mostrar fotografies ...

  3. Un cop es mostri la seva fotografia, ja pot incorporar-la en aquesta pàgina:

Tot i que a Badosa.com no apareix la identitat de les persones que han incorporat fotografies, la il·lustració d’obres no és anònima (les etiquetes estan associades a l’usuari de Flickr que les va agregar). Badosa.com es reserva el dret d’eliminar aquelles fotografies que consideri inapropiades. Si detecta una fotografia que no il·lustra adequadament l’obra, o la llicència de la qual no permet aquest ús, comuniqui-ho.

Si (per exemple, provant el servei) ha afegit una fotografia que en realitat no està relacionada amb aquesta obra, pot eliminar-la esborrant a Flickr l’etiqueta que va agregar (pas 1). Verifiqui que aquesta eliminació ja és pública (pas 2) i desprès premi el botó del pas 3 per actualitzar aquesta pàgina.

Badosa.com mostra un màxim de 10 fotografies per obra.

Badosa.com Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2018)