https://www.badosa.com
Publicat a Badosa.com
Portada Biblioteca Relats curts Cop de gràcia
Aquesta obra ha estat inclosa en el llibre electrònic Cendra.

Vampirs

Joan Segons
Grandària de text més petitaGrandària de text normalGrandària de text més gran Afegir a la meva biblioteca epub mobi Permalink

Prou. Ja s’ha acabat. En llevar-me carrego el revòlver i disparo.

Ja s’ha acabat. Serà com prémer el botó per apagar la tele; hi havia neu. Amb un botó, tot esdevé negre i marxa. Només us queda un punt blanc clavat a la retina.

Ja s’ha acabat. Quan em llevi disparo. Ja veig la font de sang que ni amb tot el dolor del món podríem taponar. Si pogués, llavors els diria: «preneu i beveu, que aquesta és la meva sang, la que encara no m’havíeu xuclat».

Ara m’he llevat. Però miro per la finestra i veig la Ciutat que m’espera, i em diu que em banyi en ella, que m’hi capbussi sense por. I penso que ho deixaré, almenys per avui. Deixaré que siguin ells, els que em dessagnin lentament.

Taula d'informació relacionada
Copyright ©Joan Segons, 1994
Pel mateix autor RSS
Data de publicacióNovembre 1999
Col·lecció RSSCop de gràcia
Permalinkhttps://badosa.com/n072
Com il·lustrar aquesta obra

A més d’opinar sobre aquesta obra, també pot incorporar una fotografia (o més d’una) en aquesta pàgina seguint tres senzills passos:

  1. Busqui una fotografia relacionada amb aquest text a Flickr i allà agregui la següent etiqueta: (etiqueta de màquina)

    Per poder associar etiquetes a fotografies cal ser membre de Flickr (no es preocupi, el servei bàsic és gratuït).

    Li recomanem que esculli fotografies fetes per vostè o del Patrimoni públic. En el cas d’altres fotografies, és possible que calguin privilegis especials per poder etiquetar-les. Sisplau, si la fotografia no és seva ni pertany al Patrimoni públic, demani permís a l’autor o comprovi que la llicència autoritza aquest ús.

  2. Un cop hagi etiquetat a Flickr la fotografia de la seva elecció, comprovi que la nova etiqueta està públicament disponible (pot trigar uns minuts) prement l’enllaç següent fins que aparegui la seva fotografia: mostrar fotografies ...

  3. Un cop es mostri la seva fotografia, ja pot incorporar-la en aquesta pàgina:

Tot i que a Badosa.com no apareix la identitat de les persones que han incorporat fotografies, la il·lustració d’obres no és anònima (les etiquetes estan associades a l’usuari de Flickr que les va agregar). Badosa.com es reserva el dret d’eliminar aquelles fotografies que consideri inapropiades. Si detecta una fotografia que no il·lustra adequadament l’obra, o la llicència de la qual no permet aquest ús, comuniqui-ho.

Si (per exemple, provant el servei) ha afegit una fotografia que en realitat no està relacionada amb aquesta obra, pot eliminar-la esborrant a Flickr l’etiqueta que va agregar (pas 1). Verifiqui que aquesta eliminació ja és pública (pas 2) i desprès premi el botó del pas 3 per actualitzar aquesta pàgina.

Badosa.com mostra un màxim de 10 fotografies per obra.

Badosa.com Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2018)