English | Castellano | Catal
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
 
Actualizacin de Badosa.com Primera: 24/11/95 • ltima: 01/05/24 • Prxima: 01/06/24

Anna Solana va nixer a Encamp (Principat dAndorra) el 15 de setembre de 1971. Llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme, ha estat directora i editora del Diari de Barcelona online, responsable de premsa de l’Hospital de Sant Pau i del Centre de Supercomputaci de Catalunya (CESCA) i coordinadora de continguts multimdia a MoebiusNet, SA. Ha collaborat en diversos mitjans, com ara Sud Radio, el Diari d’Andorra, la revista El Temps o Enredando i ara tamb ho fa com a freelance a La Vanguardia digital i Infonomia.

Ha guanyat dos premis Sant Jordi a Andorra per contes que recorda amb tendresa per la innocncia que respiraven (el primer no tenia ttol, el segon, Aromes de monotonia), un premi nacional a Frana (Concours gnral) per una anlisi literria de la poesia de Miguel Hernndez i el premi literari-periodstic Humanisme i Esport 1996 pel treball titulat Elit tamb s’escriu en femen.

Per a ella, escriure s una necessitat: la necessitat de ser fora del temps i estar en el temps. Badosa.com ha publicat la seva narraci ertica Quan els bits ballen tango i el conte fantstic Estigma.

Seguir RSS

Para recibir un aviso cuando publiquemos ms obras, suscrbase al canal de Anna Solana Duch.

Badosa.com no puede garantizar la exactitud de la informacin facilitada por los autores.

Anna Solana Duch

Ebook destacado

Publicado en Badosa.com
Concepcin, diseo y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2024)