English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
 
Actualización de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Última: 01/05/24 • Próxima: 01/06/24

Nascuda a Manlleu el 6 del 6 del 69. Fugida a Barcelona en plena crisi dels vint-i-tres per poder respirar. Una novel·la curta publicada: Cançó de Valeriana (Edicatsa, Barcelona, 1993), un premi de contes guanyat, el 1992, amb La traïció, i un llibre sobre la xarxa: Ciber@vis. Manual per a joves de més de 50 anys que volen aprendre a navegar per Internet (Viena Edicions, Barcelona, 2006). Escriu reportatges al diari El País i les revistes @rroba, CNR i Woman. Ha escrit també a La Vanguardia, Avui, Web i altres. Si li demanes, explica:

Sóc periodista perquè no sabia on dar-la. La meva vocació es diu curiositat. Quan m’ofego, només em queda escriure paraules-sense-sentit.

Badosa.com ha publicat Sóc morta, un conte de records infantils, amor fraternal i altres amors, i les narracions minimalistes de la col·lecció L’astrolabi de l’astronauta. A Internet també ha publicat l’assaig Entre l’espasa i la paret, la biografia d’una dona que va viure la guerra civil i la postguerra a Catalunya. A la seva web poden trobar-se més contes i assajos.

Seguir RSS

Para recibir un aviso cuando publiquemos más obras, suscríbase al canal de Mercè Molist Ferrer.

Badosa.com no puede garantizar la exactitud de la información facilitada por los autores.

Mercè Molist Ferrer

Mapa de ficciones

Mapa del mundo de las obras publicadas en Badosa.com

Concepción, diseño y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2024)