English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
Motor d’Inlibris.com
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/03/20 • Propera: 01/04/20

Anna Solana va néixer a Encamp (Principat d’Andorra) el 15 de setembre de 1971. Llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme, ha estat directora i editora del Diari de Barcelona online, responsable de premsa de l’Hospital de Sant Pau i del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) i coordinadora de continguts multimèdia a MoebiusNet, SA. Ha col·laborat en diversos mitjans, com ara Sud Radio, el Diari d’Andorra, la revista El Temps o Enredando i ara també ho fa com a freelance a La Vanguardia digital i Infonomia.

Ha guanyat dos premis Sant Jordi a Andorra per contes que recorda amb tendresa per la innocència que respiraven (el primer no tenia títol, el segon, «Aromes de monotonia»), un premi nacional a França (Concours général) per una anàlisi literària de la poesia de Miguel Hernández i el premi literari-periodístic Humanisme i Esport 1996 pel treball titulat «Elit també s’escriu en femení».

Per a ella, escriure és una necessitat: «la necessitat de ser fora del temps i estar en el temps». Badosa.com ha publicat la seva narració eròtica Quan els bits ballen tango i el conte fantàstic Estigma.

Seguir RSS

Per rebre un avís quan publiquem més obres, subscrigui’s al canal Anna Solana Duch.

Badosa.com no pot garantir l’exactitud de la informació facilitada pels autors.

Anna Solana Duch

Ebook destacat

Publicat a Badosa.com
Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2020)