http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
 
Actualitzaci de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/10/21 • Propera: 01/11/21

En aquests moments, Badosa.com no accepta ms originals. No es far acs de rebut ni es consideraran acceptats els originals enviats en una data posterior al dia 4 d’abril del 2010. La normativa d’admissions que segueix no es considera vigent i es mostra noms a efectes informatius.

Badosa.com brinda un servei gratut de difusi de textos literaris. Per tant, no cobra als lectors per tampoc retribueix els autors.

La forma de comunicaci de Badosa.com amb els seus collaboradors s el correu electrnic. Per publicar a Badosa.com cal disposar d’una adrea de correu electrnic de contacte.

Badosa.com no accepta textos annims per s publica obres sota pseudnim.

La publicaci a Badosa.com no comporta una limitaci dels drets de l’autor en relaci amb la seva obra: l’autor noms autoritza Badosa.com a publicar la seva obra a la seva seu a Internet.

Actualment, Badosa.com accepta obres en catal, castell, angls i francs. Aquestes llenges es refereixen al text sotms a consideraci. Amb absoluta independncia d’aquestes llenges, l’autor podr enviar, per a la seva publicaci, traduccions als idiomes que vulgui del text sotms a consideraci. No obstant, les traduccions que no aniran mai a crrec de Badosa.com noms han d’enviar-se un cop la publicaci del text sotms a consideraci ha estat acceptada, mai abans.

L’objecte de Badosa.com s la publicaci de textos literaris indits. Aquest darrer concepte (indit) inclou tots els mitjans de difusi, i sobretot Internet (p.e., un altre lloc web similar a Badosa.com o, fins i tot, la pgina personal de l’autor). Badosa.com no publicar obres que no siguin significativament indites. Un text que hagi tingut una difusi molt restringida es considerar «significativament indit». En enviar un text no oblidi especificar-ne el grau de difusi del qual ha gaudit (mitj, tirada, adrea, pas, etc.).

Badosa.com no est especialitzada en cap gnere literari: no rebutja cap gnere si el text gaudeix de l’inters literari necessari. Per aquest mateix motiu, els lectors de Badosa.com no acudeixen a la nostra seu a la recerca d’un gnere especfic. Alguns gneres (com la cincia-ficci o el terror) tenen audincies especfiques i estan ben representats a seus especialitzades a Internet. La publicaci a Badosa.com no s segurament la forma ms efica d’accedir a aquestes audincies.

En el cas d’obres per lliuraments, l’autor ha d’enviar-ne per a la seva acceptaci els cinc primers episodis i una sinopsi general de l’obra.

Els motius per no publicar un text a Badosa.com sn diversos i alguns d’ells no estan relacionats amb la seva qualitat. L’adequaci al mitj (Internet) s tamb un dels nostres criteris de selecci.

L’activitat de Badosa.com no s la crtica literria: Badosa.com no manifesta en cap cas la seva opini sobre les obres presentades. Decideix o no publicar-les sense justificar la seva elecci.

Les obres han d’enviar-se com a documents de text adjunts a la segent adrea de correu electrnic (assumpte: «Text per publicar»):

(Si us plau, acabi de llegir la normativa abans d’enviar la seva obra.)

Els formats de text acceptats sn:

  • text enriquit (*.rtf)
  • MS Word (*.doc)

Si utilitza un sistema que no suporta aquests formats, si us plau, posi’s en contacte amb nosaltres a les adreces esmentades abans d’enviar el document. En cap cas envi documents de ms de 75Kb sense abans comunicar-nos-ho.

Al comenament del document ha de constar sempre:

  1. El ttol de l’obra.
  2. El nom de l’autor (i el pseudnim si s’escau).
  3. La seva adrea de correu electrnic.
  4. Un subttol com a adscripci genrica (p.e., «conte fantstic», «poemes d’amor»). El subttol no pot tenir noms qualificatius d’extensi (p.e., «conte curt»); ha d’incloure una adscripci temtica de l’obra.
  5. L’any de creaci de l’obra.
  6. El grau de difusi del qual ha gaudit l’obra (si no ha estat mai difosa al pblic es posar INDITA).

Badosa.com sol acusar la recepci dels textos en el termini de dos dies. Si en el transcurs d’una setmana no ha rebut la confirmaci de la recepci correcta del seu text, faci’ns-ho saber.

Si el text que ens envia s acceptat ens posarem en contacte amb vost a la seva adrea de correu electrnic. Si us plau, no s’impacienti: els textos sn avaluats per estricte ordre d’arribada.

Ebook destacat

Publicat a Badosa.com
Ms informaci sobre aquest ebookCendra (Contes i proses)
per
Joan Segons
Concepci, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2021)