https://www.badosa.com
Publicat a Badosa.com
Portada Biblioteca Poesia Dístic
10/16
AnteriorÍndexSegüent

Bestiola de subsòl

El flim i la desmotivació

Joan Josep Camacho Grau
Grandària de text més petitaGrandària de text normalGrandària de text més gran Afegir a la meva biblioteca epub mobi Permalink

el text ho omple tot. no importa la textura. so, imatge, paraula. què importa el llenguatge? el text hi és, en tot i en tot moment. pregunteu-li a n’en blai bonet. o remoure la veritat us fot pal i mal? desxifrar la textura en qualsevol lloc i hora és la raó de ser? és una maledicció com una altra? o un vici? o una virtut? de debò importa definir allò que no demana limitació? odio els llibres de reflexions en veu alta! em penso que la literatura no té res a veure amb tot això. o potser sí? o potser la poesia és diferent? o potser visc una paròdia de vida enregistrada a tot color i no ho sé?

10/16
AnteriorÍndexSegüent
Taula d'informació relacionada
Copyright ©Joan Josep Camacho Grau, 2007
Pel mateix autor RSS
Data de publicacióNovembre 2007
Col·lecció RSSDístic
Permalinkhttps://badosa.com/n290-10
Com il·lustrar aquesta obra

A més d’opinar sobre aquesta obra, també pot incorporar una fotografia (o més d’una) en aquesta pàgina seguint tres senzills passos:

  1. Busqui una fotografia relacionada amb aquest text a Flickr i allà agregui la següent etiqueta: (etiqueta de màquina)

    Per poder associar etiquetes a fotografies cal ser membre de Flickr (no es preocupi, el servei bàsic és gratuït).

    Li recomanem que esculli fotografies fetes per vostè o del Patrimoni públic. En el cas d’altres fotografies, és possible que calguin privilegis especials per poder etiquetar-les. Sisplau, si la fotografia no és seva ni pertany al Patrimoni públic, demani permís a l’autor o comprovi que la llicència autoritza aquest ús.

  2. Un cop hagi etiquetat a Flickr la fotografia de la seva elecció, comprovi que la nova etiqueta està públicament disponible (pot trigar uns minuts) prement l’enllaç següent fins que aparegui la seva fotografia: mostrar fotografies ...

  3. Un cop es mostri la seva fotografia, ja pot incorporar-la en aquesta pàgina:

Tot i que a Badosa.com no apareix la identitat de les persones que han incorporat fotografies, la il·lustració d’obres no és anònima (les etiquetes estan associades a l’usuari de Flickr que les va agregar). Badosa.com es reserva el dret d’eliminar aquelles fotografies que consideri inapropiades. Si detecta una fotografia que no il·lustra adequadament l’obra, o la llicència de la qual no permet aquest ús, comuniqui-ho.

Si (per exemple, provant el servei) ha afegit una fotografia que en realitat no està relacionada amb aquesta obra, pot eliminar-la esborrant a Flickr l’etiqueta que va agregar (pas 1). Verifiqui que aquesta eliminació ja és pública (pas 2) i desprès premi el botó del pas 3 per actualitzar aquesta pàgina.

Badosa.com mostra un màxim de 10 fotografies per obra.

Badosa.com Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2018)