https://www.badosa.com
Publicat a Badosa.com
Portada Biblioteca Poesia Dístic
6/16
AnteriorÍndexSegüent

Bestiola de subsòl

El vel de Maia, estripat

Joan Josep Camacho Grau
Grandària de text més petitaGrandària de text normalGrandària de text més gran Afegir a la meva biblioteca epub mobi Permalink

la guerra s’ha acabat. vull dir la civil, la nostra, entre germans. tot continua igual, més o menys. el fratricidi, el genocidi, i d’altres idil·lis amb la mort segueixen estan de moda. la moda fa pudor. l’art del moment n’és un exemple gràfic. consulteu la cartellera, també n’és una mostra. què em queda per poetitzar? potser la gent que camina, el tren que passa, el viaducte a dos pams, els exèrcits de cotxes? em penso. em penso que claudico. no vull ser modern, els dic a l’oreneta del balcó, al vianant sense rostre, a la pluja persistent. l’home i la dona urbans han perdut el contacte amb la natura. evidència, cony! em penso fins el moll de l’os i la pleura plena de fum. tusso, escupo, i hi torno: la guerra continua, amb mi mateix. a desgrat de tothom, en un refugi incert, en una estança compartida, en un llit, sol, de nit, sola, la resistència és un luxe, un desafiament. amants del dolor, t’esquinces el vel de la placenta. ja ha nascut: el tu!

6/16
AnteriorÍndexSegüent
Taula d'informació relacionada
Copyright ©Joan Josep Camacho Grau, 2007
Pel mateix autor RSS
Data de publicacióNovembre 2007
Col·lecció RSSDístic
Permalinkhttps://badosa.com/n290-06
Com il·lustrar aquesta obra

A més d’opinar sobre aquesta obra, també pot incorporar una fotografia (o més d’una) en aquesta pàgina seguint tres senzills passos:

  1. Busqui una fotografia relacionada amb aquest text a Flickr i allà agregui la següent etiqueta: (etiqueta de màquina)

    Per poder associar etiquetes a fotografies cal ser membre de Flickr (no es preocupi, el servei bàsic és gratuït).

    Li recomanem que esculli fotografies fetes per vostè o del Patrimoni públic. En el cas d’altres fotografies, és possible que calguin privilegis especials per poder etiquetar-les. Sisplau, si la fotografia no és seva ni pertany al Patrimoni públic, demani permís a l’autor o comprovi que la llicència autoritza aquest ús.

  2. Un cop hagi etiquetat a Flickr la fotografia de la seva elecció, comprovi que la nova etiqueta està públicament disponible (pot trigar uns minuts) prement l’enllaç següent fins que aparegui la seva fotografia: mostrar fotografies ...

  3. Un cop es mostri la seva fotografia, ja pot incorporar-la en aquesta pàgina:

Tot i que a Badosa.com no apareix la identitat de les persones que han incorporat fotografies, la il·lustració d’obres no és anònima (les etiquetes estan associades a l’usuari de Flickr que les va agregar). Badosa.com es reserva el dret d’eliminar aquelles fotografies que consideri inapropiades. Si detecta una fotografia que no il·lustra adequadament l’obra, o la llicència de la qual no permet aquest ús, comuniqui-ho.

Si (per exemple, provant el servei) ha afegit una fotografia que en realitat no està relacionada amb aquesta obra, pot eliminar-la esborrant a Flickr l’etiqueta que va agregar (pas 1). Verifiqui que aquesta eliminació ja és pública (pas 2) i desprès premi el botó del pas 3 per actualitzar aquesta pàgina.

Badosa.com mostra un màxim de 10 fotografies per obra.

Badosa.com Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2018)