English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Literary Publisher on the Internet since 1995
What’s new since
Powered by Inlibris.com
Badosa.com Update First: 24/11/95 • Last: 01/07/20 • Next: 01/08/20

Anna Solana va néixer a Encamp (Principat d’Andorra) el 15 de setembre de 1971. Llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme, ha estat directora i editora del Diari de Barcelona online, responsable de premsa de l’Hospital de Sant Pau i del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) i coordinadora de continguts multimèdia a MoebiusNet, SA. Ha col·laborat en diversos mitjans, com ara Sud Radio, el Diari d’Andorra, la revista El Temps o Enredando i ara també ho fa com a freelance a La Vanguardia digital i Infonomia.

Ha guanyat dos premis Sant Jordi a Andorra per contes que recorda amb tendresa per la innocència que respiraven (el primer no tenia títol, el segon, «Aromes de monotonia»), un premi nacional a França (Concours général) per una anàlisi literària de la poesia de Miguel Hernández i el premi literari-periodístic Humanisme i Esport 1996 pel treball titulat «Elit també s’escriu en femení».

Per a ella, escriure és una necessitat: «la necessitat de ser fora del temps i estar en el temps». Badosa.com ha publicat la seva narració eròtica Quan els bits ballen tango i el conte fantàstic Estigma.

Follow RSS

To receive an alert when we publish more works, subscribe to Anna Solana Duch’s channel.

Badosa.com cannot guarantee the accuracy of the information provided by the authors.

Anna Solana Duch

RSS

RSS

Syndicate this page with RDF Site Summary (RSS 1.0).

Do you need an RSS reader?

For more options, also visit our ContentServer.

Idea, design & development: Xavier Badosa (1995–2020)