English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
Motor de Inlibris.com
Actualización de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Última: 01/06/20 • Próxima: 01/07/20

Anna Solana va néixer a Encamp (Principat d’Andorra) el 15 de setembre de 1971. Llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme, ha estat directora i editora del Diari de Barcelona online, responsable de premsa de l’Hospital de Sant Pau i del Centre de Supercomputació de Catalunya (CESCA) i coordinadora de continguts multimèdia a MoebiusNet, SA. Ha col·laborat en diversos mitjans, com ara Sud Radio, el Diari d’Andorra, la revista El Temps o Enredando i ara també ho fa com a freelance a La Vanguardia digital i Infonomia.

Ha guanyat dos premis Sant Jordi a Andorra per contes que recorda amb tendresa per la innocència que respiraven (el primer no tenia títol, el segon, «Aromes de monotonia»), un premi nacional a França (Concours général) per una anàlisi literària de la poesia de Miguel Hernández i el premi literari-periodístic Humanisme i Esport 1996 pel treball titulat «Elit també s’escriu en femení».

Per a ella, escriure és una necessitat: «la necessitat de ser fora del temps i estar en el temps». Badosa.com ha publicat la seva narració eròtica Quan els bits ballen tango i el conte fantàstic Estigma.

Seguir RSS

Para recibir un aviso cuando publiquemos más obras, suscríbase al canal de Anna Solana Duch.

Badosa.com no puede garantizar la exactitud de la información facilitada por los autores.

Anna Solana Duch

Inlibris.com

El Directorio Literario

Encuentre autores, libros, editores, agentes, textos-e, revistas, diccionarios, talleres, bibliotecas, premios y mucho más.

O deje que Inlibris le sugiera 10 páginas literarias al azar.

Concepción, diseño y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2020)