English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
 
Actualización de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Última: 01/10/21 • Próxima: 01/11/21
Sóc morta
Por Mercè Molist RSS
Cuento • 2.280p • Catalán
Traumatropismes RSS / Abril 1996
Leer Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico EPUB Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico para Amazon Kindle Descargar el libro-e para Microsoft Reader (68Kb) Añadir este título a mi biblioteca personal

Ebook La periodista Mercè Molist ens regala aquesta complexa història d’amors fraternals en la qual els punts de vista s’alternen.

«Les branques dels avets retallaven la llum dels fanals. Eren tres arbres iguals —piràmides de punxa triomfal: l’un, ample i gras, arrelat al solei del jardí de ciutat; el del mig era esvelt, avet de contes nòrdics, orgullós i gruixut. L’altre havia entaforat les arrels en un racó ombrívol. Raquític però no esquifit. Alt sense frondositat. La nit s’ofegava en la negra pau humida de les flors...»

Claves: dona, germà, ulls, mare

RSS
Sóc morta

Ritme genial d’alts i baixos, de tensió constant. Desvetllament i intriga progressiva. Acurada i precisa utilització del llenguatge amb tons lírics i evocatius d’un paisatge i un sentiment. Més que un conte, és un poema llarg amb una història.

Andreu Gomila

Esta colección RSS

Ebooks en català es una colección de libros electrónicos en catalán en varios formatos.

¿Ha leído...?

Publicado en Badosa.com
Para defenderse de los escorpiones
Una narración de Fernando Sorrentino.
Concepción, diseño y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2021)