English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
Motor de Inlibris.com
Actualización de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Última: 01/12/18 • Próxima: 01/01/19
Estigma
Por Anna Solana RSS
Cuento • 981p • Catalán
La raó del somni RSS / Junio 2000
Leer Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico EPUB Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico para Amazon Kindle Añadir este título a mi biblioteca personal

Hem de seguir el que ens dicta el cor i el desig? I si els que estimem no ens corresponen? Existeix l’amor predestinat? Són preguntes que tenen fàcil resposta en el món d’Anna Solana.

«Tenia la tassa buida, però el gust de cafè encara li cremava a la boca. A poc a poc, assaborint tranquil·lament la barreja de sabors, fregant-se els llavis amb delit, anava xuclant el fum de la darrera cigarrreta que li quedava...»

Claves: cor, taca, forn

RSS
Estigma

Amb un cert aire fantàstic, l’Anna Solana ens mostra com es pot escriure una història intensa en torn dels sentiments i els dubtes en només tres paràgrafs. Absolutament recomanable per a totes les persones que busquen o busquem alguna cosa més que els bits i el "e-business" quan naveguem per la xarxa. Llegiu-lo!

Jordi Guillaumes
Estigma

M’ha agradat molt, sap arribar al més profund amb una senzillesa admirable. Moltes felicitats, Anna. Salut i tenis-sala.

Enric

Esta colección RSS

La raó del somni es una colección de cuentos satíricos y fantásticos en catalán.

Concepción, diseño y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2018)