English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literario en Internet desde 1995
Novedades desde
 
Actualización de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Última: 01/08/22 • Próxima: 01/09/22
Quan els bits ballen tango
Por Anna Solana RSS
Cuento erótico • 1.285p • Catalán
Apocalipsi sicalíptica RSS / Julio 1997
Leer Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico EPUB Descargar la página de esta obra en formato de libro electrónico para Amazon Kindle Añadir este título a mi biblioteca personal

Natural d’Andorra, la periodista Anna Solana, guanyadora de dos premis Sant Jordi al seu país així com d’un premi nacional a França, ens proposa una narració eròtica sobre les relacions al ciberespai.

«Ni una mirada profunda i goluda, ni un frec intencionat, ni una floreta a cau d’orella... tan sols unes línies a la pantalla de l’ordinador per excitar la curiositat de caure en l’abisme del temps que s’obre entre dues biografies que, de sobte, convergeixen...»

Claves: llavis, sentir

RSS
Quan els bits ballen tango

Fantàstic. Contundent, reflecteix l’atmósfera del món intermig, entre la realitat i el somni, al que t’aboquen les relacions per xat. Un nou territori on el simple fet de respirar et col·loca una mica i pel que s’avança amb la fascinació i el temor dels pioners.

Contes com aquest s’haurien de publicar al DOGC per tal d’incrementar d’una vegada la natalitat al nostre país.

Jaume
Quan els bits ballen tango

És, per a mí, una escriptora que sap narrar amb dolçor, tendresa, força. Valenta i llibertària, sense cap, però cap, concessió a la galeria ni a cap classe de públic. Ha escrit com ella creu que s’ha de fer, amb absoluta llibertat. Això sí que és viure. Un cum laude, sense reticències de cap dubte. Feliç l’escriptora de poder manifestar-se amb tanta suprema llibertat. Salut i tenis-sala.

Enric
Quan els bits ballen tango

La narració, com ja he dit en un missatge enviat, és lliure, sincera, sense embuts. M’agradaria, però molt, poder llegir altres treballs d’aquesta escriptora. És al·lucinant l’exquisidesa amb que descriu moments eròtics que tots, sobre tot a la pubertat, hem viscut. Felicitats per l’escriptora i molt agraït a Badosa per la inclusió, en el vostre portal, d’aquesta escriptora andorrana. Salut i tenis-sala.

Enric
Quan els bits ballen tango

He rellegit aquest curt i cada vegada el trobo mes punyent; però que molt ben descrit, viscut, sentit. En altres treballs, tant de bo, l’escriptora pugués superar-se. Prego que ens feu el plaer de poder gaudir d’altres narracions de l’Anna Solana. Salut i tenis-sala.

Enric
Quan els bits ballen tango

La narración, fantástica. Dudo que lo pueda repetir en otras circunstancias. Es vivido como pocas escritoras son capaces. Esta narración merece, creo, un cum laude. Felicitats, Anna. Quant m’agradaria poder besar, ni que fos, un sol dit teu. Salut i tenis-sala.

Enric
Quan els bits ballen tango

Fa una descripció d’una dona en un moment d’impuls sexual que sols pot fer una dona. Exhuberant en la narració. Res a veure amb una imatge porno que un desgariat sexual pogués interpretar. Sí; desitjaria llegir altres obres d’aquesta gran escriptora andorrana. Salut i tenis-sala.

Enric
Quan els bits ballen tango

Superficial. Escalfabraguetes. Epidèrmic. Masclista. Res de nou.

Artús
Quan els bits ballen tango

És com llegir l’etiqueta d’un pot de xampú. No res.

mar
Quan els bits ballen tango

M’agrada molt, em transporta, consegueix que no pari la meva atencíó, i que tingui ganes de llegir, molt bé les descripcions, de l’entorn i les sensacions... Ho recomano.

David Micó

Esta colección RSS

Apocalipsi sicalíptica es una colección de relatos eróticos en catalán. Sólo para adultos.

Suscribirse

A nuestro boletín

Reciba información sobre actualizaciones y contenido en Badosa.com, directamente en su buzón de correo.

Concepción, diseño y desarrollo: Xavier Badosa (1995–2022)