English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Literary Publisher on the Internet since 1995
What’s new since
Powered by Inlibris.com
Badosa.com Update First: 24/11/95 • Last: 01/08/19 • Next: 01/09/19
Ànima d’hivern
By Elisabet Carreras RSS
Short Story • 1,269w • Catalan
Traumatropismes RSS / June 2000
Read Download the page of this work in EPUB e-book format Download the page of this work for Amazon Kindle Add this title to my personal bookshelf

Elisabet Carreras ens ofereix aquest conte intimista sobre la voluntat, l’amor i el pas del temps.

«Al·lòdia s’estremí lleument dins l’escassa tebior que li procurava el prim i esgrogueït jerseiet de fil que, maldestra com era, s’havia engiponat abans de sortir de casa. Caminava lentament, pas a pas, marcant el ritme amb els vells i gastats tacons d’unes sabates que pretenien ser o haver estat de pell de la bona...»

Keys: encara, temps, paraules

RSS
Ànima d’hivern

Hola, sóc una senyora de 53 anys i en fa 3 que sóc vidua. Feia molt de temps que llegir una obra no m’emocionava. M’he sentit molt identificada amb l’història de l’Al·lòdia, la protagonista, perquè, encara que no és ben bé la meva història, jo també he patit la solitud.

Aquesta noia, l’Elisabet Carreras, escriu amb un llenguatge acurat i descriu molt bé els personatges i els sentiments. M’agradaria llegir més coses d’ella, però no sé si ha publicat res més.

Mª Rosa Capdevila Font
Ànima d’hivern

No coneixia aquesta web, hi he entrat per casualitat. He llegit aquest relat preciós, Ànima d’hivern, i jo també m’he emocionat. M’he vist reflectida en la protagonista, doncs jo sí que vaig patir aquesta malaltia que es diu alcoholisme i que em va fer perdre tantes coses, entre elles l’amor de la meva parella. No sé qui és aquesta noia que escriu tan bé, he fet una recerca sobre ella i no n’he trobat cap més obra, llevat d’alguns poemes.

Si ella o algú que la coneix llegeix això, m’agradaria que em contestés per dir-me si ha escrit alguna cosa més. Escriu molt bé i emociona. Felicitats,

Isabel G. Escudé

This collection RSS

Traumatropismes is a collection of introspective short stories in Catalan.

Inlibris.com

The Literary Directory

Find authors, books, publishers, agents, etexts, ezines, dictionaries, workshops, libraries, prizes, and much more.

Or let Inlibris pick 10 literary sites at random for you.

Idea, design & development: Xavier Badosa (1995–2019)