English | Castellano | Catal
http://www.badosa.com
RSS
Literary Publisher on the Internet since 1995
What’s new since
 
Badosa.com Update First: 24/11/95 • Last: 01/05/24 • Next: 01/06/24
L’home que em comena els somnis
By Jaume Cap RSS
Short Story • 973w • Catalan
Traumatropismes RSS / April 1997
Read Download the page of this work in EPUB e-book format Download the page of this work for Amazon Kindle Add this title to my personal bookshelf

El dia del seu aniversari, una persona insomne es provoca una controvrsia interna sobre l’oblit i el record del pas del temps. Un text del mallorqu Jaume Cap que transcorre entre els rellotges de la infantesa i el clcul adult de les hores.

(Tambin disponible en castellano. Also available in English.)

Tenc quaranta-dos anys, la vida em persegueix cada dia i m’empeny, segurament cap a la mort i l’oblit. s aix i no hi puc fer res ms que lamentar-ho quan hi pens. Si no hi pens no s que cregui que m’he distret i que he guanyat un temps d’assossec. Ben al contrari, crec que m’he enganyat i que he malgastat vanes esperances...

Keys: dia, rellotge, temps, somnis

RSS
L’home que em comena els somnis

No havia llegit res de Jaume Cap, per amb L’home que em comena els somnis n’he tingut prou per comprar algun llibre seu. Em recorda a Pere Calders. Genial.

Francesc Colomer
L’home que em comena els somnis

La trama es buena, atrapa... pero se pierde el final muy difuso. De 1 a 10 = 7,5.

Javier Rubalcaba
L’home que em comena els somnis

(Aquesta opini es refereix al conjunt de l’obra de Jaume Cap.) s un escriptor amb un gan domini dels recursos lingstics i d’una gran riquesa lxica. Juga amb els significats i descriu minuciosament els personatges a travs del seu comportament. s un mestre en la interpretaci de fets quotidians, la qual transpua una finssima ironia. Els seus personatges sn individus d’aparena normal, sota la qual, tanmateix, apareix la complexitat dels processos mentals humans.

Jaume Rossell

This collection RSS

Traumatropismes is a collection of introspective short stories in Catalan.

Featured Ebook

Published at Badosa.com
Idea, design & development: Xavier Badosa (1995–2024)