English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Editor literari a Internet des del 1995
Novetats des de
 
Actualització de Badosa.com Primera: 24/11/95 • Darrera: 01/05/24 • Propera: 01/06/24
Estigma
Per Anna Solana RSS
Conte • 981p • Català
La raó del somni RSS / Juny 2000
Llegir Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic EPUB Descarregar la pàgina d’aquesta obra en format de llibre electrònic per a Amazon Kindle Afegir aquest títol a la meva biblioteca personal

Hem de seguir el que ens dicta el cor i el desig? I si els que estimem no ens corresponen? Existeix l’amor predestinat? Són preguntes que tenen fàcil resposta en el món d’Anna Solana.

«Tenia la tassa buida, però el gust de cafè encara li cremava a la boca. A poc a poc, assaborint tranquil·lament la barreja de sabors, fregant-se els llavis amb delit, anava xuclant el fum de la darrera cigarrreta que li quedava...»

Claus: cor, taca, forn

RSS
Estigma

Amb un cert aire fantàstic, l’Anna Solana ens mostra com es pot escriure una història intensa en torn dels sentiments i els dubtes en només tres paràgrafs. Absolutament recomanable per a totes les persones que busquen o busquem alguna cosa més que els bits i el "e-business" quan naveguem per la xarxa. Llegiu-lo!

Jordi Guillaumes
Estigma

M’ha agradat molt, sap arribar al més profund amb una senzillesa admirable. Moltes felicitats, Anna. Salut i tenis-sala.

Enric

Aquesta col·lecció RSS

La raó del somni és una col·lecció de contes satírics i fantàstics en català.

Els més llegits

Estadístiques en temps real

Les obres més populars, els textos més llegits durant aquest mes.

Concepció, disseny i desenvolupament: Xavier Badosa (1995–2024)