English | Castellano | Catal
http://www.badosa.com
RSS
Literary Publisher on the Internet since 1995
What’s new since
 
Badosa.com Update First: 24/11/95 • Last: 01/06/24 • Next: 01/07/24

Anna Solana va nixer a Encamp (Principat dAndorra) el 15 de setembre de 1971. Llicenciada en Filologia anglesa i Periodisme, ha estat directora i editora del Diari de Barcelona online, responsable de premsa de l’Hospital de Sant Pau i del Centre de Supercomputaci de Catalunya (CESCA) i coordinadora de continguts multimdia a MoebiusNet, SA. Ha collaborat en diversos mitjans, com ara Sud Radio, el Diari d’Andorra, la revista El Temps o Enredando i ara tamb ho fa com a freelance a La Vanguardia digital i Infonomia.

Ha guanyat dos premis Sant Jordi a Andorra per contes que recorda amb tendresa per la innocncia que respiraven (el primer no tenia ttol, el segon, Aromes de monotonia), un premi nacional a Frana (Concours gnral) per una anlisi literria de la poesia de Miguel Hernndez i el premi literari-periodstic Humanisme i Esport 1996 pel treball titulat Elit tamb s’escriu en femen.

Per a ella, escriure s una necessitat: la necessitat de ser fora del temps i estar en el temps. Badosa.com ha publicat la seva narraci ertica Quan els bits ballen tango i el conte fantstic Estigma.

Follow RSS

To receive an alert when we publish more works, subscribe to Anna Solana Duch’s channel.

Badosa.com cannot guarantee the accuracy of the information provided by the authors.

Anna Solana Duch

Map of fictions

World map of the works published at Badosa.com

Idea, design & development: Xavier Badosa (1995–2024)