English | Castellano | Català
http://www.badosa.com
RSS
Literary Publisher on the Internet since 1995
What’s new since
 
Badosa.com Update First: 24/11/95 • Last: 01/07/24 • Next: 01/08/24

Nascuda a Manlleu el 6 del 6 del 69. Fugida a Barcelona en plena crisi dels vint-i-tres per poder respirar. Una novel·la curta publicada: Cançó de Valeriana (Edicatsa, Barcelona, 1993), un premi de contes guanyat, el 1992, amb La traïció, i un llibre sobre la xarxa: Ciber@vis. Manual per a joves de més de 50 anys que volen aprendre a navegar per Internet (Viena Edicions, Barcelona, 2006). Escriu reportatges al diari El País i les revistes @rroba, CNR i Woman. Ha escrit també a La Vanguardia, Avui, Web i altres. Si li demanes, explica:

Sóc periodista perquè no sabia on dar-la. La meva vocació es diu curiositat. Quan m’ofego, només em queda escriure paraules-sense-sentit.

Badosa.com ha publicat Sóc morta, un conte de records infantils, amor fraternal i altres amors, i les narracions minimalistes de la col·lecció L’astrolabi de l’astronauta. A Internet també ha publicat l’assaig Entre l’espasa i la paret, la biografia d’una dona que va viure la guerra civil i la postguerra a Catalunya. A la seva web poden trobar-se més contes i assajos.

Follow RSS

To receive an alert when we publish more works, subscribe to Mercè Molist Ferrer’s channel.

Badosa.com cannot guarantee the accuracy of the information provided by the authors.

Mercè Molist Ferrer

Map of fictions

World map of the works published at Badosa.com

Idea, design & development: Xavier Badosa (1995–2024)